Home » Over Frnch

FRNCH

De naam liegt er niet om, FRNCH is een prachtig merk dat zich kenmerkt door die fijne Franse stijl die we ook kennen van bijvoorbeeld La Petite Francaise en Grace & Mila.

 

FRNCH is een vrij jong merk en bestaat sinds 2013. Het merk is gevestigd in het epicentrum van de vrouwelijke fashion, Parijs. De selectie die wij hebben ingekocht voor onze Very Cherry store is een hedendaagse vertaling van de iconische Franse look. Deze is vooral te herkennen aan de heerlijke vrouwelijke pasvorm.

De collectie van FRNCH is een ode aan de stad van de elegantie en de eenvoud. Het alledaagse gemak voor de ‘city-girl’ uit Parijs, maar met klasse en flair.

 

Opvallend is ook de mix van supervrouwelijke materialen en de knipoog naar het masculiene in de fit. Een net wat langer colbert, of een net wat rechtere broek. Dit maakt de collectie spannend en zorgt ervoor dat je de items van FRNCH moeiteloos combineert met onze eigen Very Cherry favorieten.

Laat je inspireren door de cultuur van Parijs en wordt verrast door de prachtige stoffen en materialen. FRNCH laat je modehart sneller kloppen met haar ‘touch of vintage’ en tijdloze modellen. En dat alles tegen een aangename prijs!

FRNCH online kopen

Fan van online shoppen? Top! Want bij ons kan je de leukste items van dit label direct via onze webshop bestellen. Bekijk ook de andere merken die wij aanbieden, en combineer ze met elkaar voor de leukste outfits.

 

Verkooppunten

Vind je het fijn om eerst te passen voordat je iets koopt? Kom dan langs bij onze fysieke winkel in hartje Rotterdam. Onze medewerkers adviseren je graag over de leukste looks. 

Wil je nóg meer weten over dit unieke merk? Kom langs in de winkel en laat je inspireren!

preloader