Home » Ontwerpstudio

De Rotterdamse Ontwerpstudio

Photo’s by Rosa Quist

Une Belle Histoire

 15 jaar geleden maakte ontwerpster en eigenaresse Caroline Poiesz haar droom werkelijkheid. In het prachtige Rotterdam opende zij haar damesboetiek; Very Cherry. 

Als klein meisje al ontwikkelde zij een grote voorliefde voor mode, en vanaf haar 14e begon zij met het verzamelen van vintage stukken. Deze liefde voor mode en haar achtergrond als coupeuse leidden er onvermijdelijk toe dat er ook een eigen Very Cherry collectie kwam. De eerste Very Cherry lijn bestond met name uit basics, zoals de pencil skirts en de revers dress. De collectie was toen slechts verkrijgbaar in haar eigen zaak aan de Botersloot, vlakbij de Markthal. 

 Maar toen begonnen ook andere winkeliers te vragen naar de Very Cherry Collectie.. Die vrouwelijke pasvorm, dat eigenzinnige broekpak.. Konden zij die niet ook verkopen?

En zo begon het avontuur dat ‘Very Cherry het label’ heet!

Vandaag de dag, terwijl de collecties zijn uitgegroeid tot meer dan 130 stukken, is het nog steeds Caroline die ieder nieuw item met liefde en zorg ontwerpt. Tegenwoordig vindt dat ontwerpproces plaats in onze knusse studio in Rotterdam Noord. De productie van ons label vindt plaats in een fabriek in Polen. Wij kiezen bewust voor productie in Europa, in een fabriek waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat de omstandigheden er goed zijn. 

Het is dankzij de expertise en kundigheid van de dames van productie, en dankzij de grote zorg waarmee de kwaliteit van de collectie wordt gewaarborgd, dat jij kunt genieten van de stijlvolle en comfortabele Very Cherry items. En de creatieve visie van Caroline en het harde werken van haar kleine, betrokken team hier in Rotterdam heeft er inmiddels zelfs voor gezorgd dat die collecties bij verkooppunten door heel Nederland, en zelfs ver daar buiten, verkijgbaar is. 

 

Het ontwerpen van mijn collectie vind ik het allerleukst om te doen en ik vind het fantastisch om te zien dat klanten zich er zo lekker in voelen! Dat is dan ook waarom ik er steeds weer met heel veel passie, liefde en plezier aan werk!

 

preloader