Klantenservice, Bestellen & Retourneren

Naast de webwinkel hebben wij ook een echte winkel! 

Zo kun je bij ons ook altijd langskomen om dat mooie jurkje eerst in het echt te zien of om te passen!

Wil je uitgebreid styling advies, of wil je weten welke outfit het beste bij jouw figuur past? Wij maken graag tijd voor je vrij!

Kom langs in de winkel of maak een afspraak met een van onze stylisten!

Bestellen & Verzenden

Voor bestellingen binnen Nederland en naar België rekenen wij geen verzendkosten! Daarbuiten zijn de verzendkosten voor de koper, en zijn de kosten afhankelijk van het gewicht van de bestelling, en het land van de ontvanger.

Nadat je bestelling is geplaatst en je hebt afgerekend dragen wij je pakketje dezelfde dag, anders uiterlijk de dag erna over aan QLS. Zij bieden je pakketje dan de volgende dag aan. Erg handig: zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met daarin het traceernummer en de datum waarop het pakketje bij je wordt aangeboden. 

Alle artikelen op de website zijn direct leverbaar.
Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de status van je bestelling dan kun je ons tijdens openingstijden van de winkel altijd telefonisch bereiken op 010 2143333, of stuur even een mailtje. 

 Ruilen & Retourneren

Voor al je aankopen in onze webshop geldt; niet tevreden? Geld terug! Er gelden wel een paar regels:

 

  • Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst door de koper worden teruggezonden. 
  • Het artikel moet in oorspronkelijke staat geretourneerd worden, dus niet gedragen!
  • Wij storten het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening.
  • Als je iets wilt ruilen neem dan vooraf even contact met ons op per e-mail: info@verycherry.nl
  • Bij ruilen voor een ander artikel zijn de verzendkosten van Very Cherry naar de klant eenmalig per bestelling voor onze rekening. Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor buitenlandse leveringen zijn wij genoodzaakt wel verzendkosten te rekenen.
  • De kosten (en risico’s) van je retourzending naar Very Cherry zijn zowel binnen als buiten Nederland voor eigen rekening. 
  • In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen krijg je dan in plaats van geld, een tegoedbon. 
preloader