Eindelijk is het zover! De collectie die Caroline van Very Cherry ontwierp voor retro merk King Louie hangt nu in de winkels en staat online! Ruim 20 items zijn het geworden in prachtige stofjes en prints. DSC_1427[1]
Prachtige comfortabele stoffen van King Louie, in jurkjes, jumpsuits, rokken en tops met een echte vintage look en feel. De jurkjes en rokken hebben meer lengte dan we van King Louie gewend zijn, en alle stuks hebben een iets meer classy fifties uitstraling. Ook hebben de meeste items zakken, iets waar veel vrouwen heel blij van worden!
Bekijk alle must-haves online of kom gezellig passen in Rotterdam. Inmiddels hangt alles compleet in de winkel. Online kun je uiteraard ook jouw favoriete item(s) bestellen.
Very Cherry model Fay Loren mocht als eerste de King Louie by Very Cherry items passen;
DSC_9910[1]Fay: “Deze mooie collectie zit zo comfortabel. Ik zie mezelf in de jumpsuit op een cocktailparty, met een mooie ketting erbij op kantoor, maar ook lekker thuis op de bank. Je kan het werkelijk overal voor dragen! Het is classy en draagbaar tegelijkertijd. Jaren ’50 kleding heeft vaak lastige stofjes, maar dit voelt lekker en zit zoals het hoort. Mijn absolute favoriet van King Louie by Very Cherry is het groene jurkje.”

preloader