Coloured%20Bead%20Necklace%20Deep%20RedHet is altijd tijd voor accessoires. Kettinkjes, broches, oorbellen of een mooi sjaaltje, alles kan!
Je kunt je simpele outfit opfleuren met een mooie ketting, broche of sjaaltje. En je kantoor outfit kun je heel simpel upgraden voor een bezoekje aan het theater of restaurant met een mooi hoedje of tasje.
Handschoentjes en een sjaal maken je winterjas van vorig jaar weer helemaal up-to-date, en deze kun je ook gemakkelijk afwisselen voor een verschillende uitstraling. Ga je op sjiek, kies dan voor een bontje om je nek, en een rode baret. Ga je voor casual, kies dan een fijne gebreide sjaal met bijpassende handschoenen, die je warm houden op de fiets of tijdens het wandelen of shoppen.

Wat is er leuker dan een echte eyecatcher als handtas? Een kleine clutch kan je mooi dragen opStrawberry%20Bamboo%20Bag een sjiek feestje, en een leuke feestelijke handtas kan eigenlijk bij elke gelegenheid. In de jaren ’50 droeg elke vrouw een handtas en handschoenen. Ook ludieke handtasjes als dit aardbeien-exemplaar waren populair in de jaren’50.  Geen rugzakken of praktische schoudertassen, de handtas was onderdeel van je outfit en hierin droeg je je zakdoekjes, portemonnee, bril en make-up bij je. Een must-have voor een vintage geïnspireerde outfit dus!
Very Cherry heeft een keur aan vintage stijl accessoires. Van kettingen tot sjaaltjes, van echte vintage clipoorbellen tot baretjes. En van tasjes tot mooie naadpanty’s. Het nieuwe aanbod is online te vinden, maar voor onze vintage sjaaltjes, hoedjes en sieraden raden we je aan eens te komen snuffelen in onze winkel in Rotterdam, waar nog veel meer moois aan vintage kleding en schoenen te vinden is!

preloader