Lastig om uit al dat moois te kiezen? Dat vinden de dames van Very Cherry ook.
Toch hebben we een aantal favorieten voor je op een rijtje kunnen zetten die wij het liefst dragen dit najaar.

Caroline vond het moeilijk om te kiezen. Dan maar twee outfits! De Spy Wiggle Dress is perfect voor het najaar met haar langere mouwen en fijne zakken. In een warme dikke jersey, dus hij houdt je ook goed warm.
Het Classic Jumpsuit is altijd een favoriet. Draag hem met opgerolde pijpen, warme sokken en een riempje. Een blazer erover en je kunt zo het herfstweer in!
caroline
Nina kiest voor de herfstkleur petrol en combineert de Circle Skirt met de mooie Rollneck Top Lullaby van King Louie. Door de vele streepjes, kun je hem mooi combineren met vele kleuren. Op het klassieke korte kapsel van Nina staan baretjes geweldig!
Nina
Masha houdt het graag wat meer casual en combineert de Classic trousers met een Boatneck top met streepjes en sneakers voor overdag. Voor ’s avonds upgrade je je look direct door de sneakers te vervangen door mooie hakken.
Masha
Femke’s favoriete silhouet is de circleskirt met een aangesloten top, zodat de taille geaccentueerd wordt. Het Bayonne vestje heeft een jaren ’40 uitstraling wat de hele outfit een klassiek vintage tintje geeft.
Femke
 

preloader