De najaarscollecties van King Louie en Very Cherry deden ons allemaal denken aan de jaren ’60 en ’70. De warme breisels, retro prints, coltruitjes, glitters, wijde pijpen en oranje, paars en petrol tinten zijn allemaal lichte hints naar de jaren ’60 en ’70 mode.
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige glitterprints die niet zouden misstaan op Donna Summer in een seventies disco.
De subtiele glitterdraad is terug te vinden in jurken en blouses van King Louie en in de Ruffle Neck blouses van Very Cherry. glitters Ook nieuw binnen en helemaal retro; heerlijke coltruitjes, draag een effen voor een sixties beatnik look, of een coltrui in een gekke print of kleur voor de seventies look. Combineer met onze Marlene pants en je outfit is compleet! twiggy stripes marlenepants3 Gebreide truien met een fair-isle motiefje; razend populair in de jaren ’70 en weer helemaal terug van weggeweest. Leuk op een strakke broek met hoge taille als onze cigarette pants, en met hakken en rode lippen helemaal niet truttig! fair isle

preloader