De één heeft een tic voor zwarte jeans, de andere juist een kast vol witte shirts.
Sommigen beschikken alleen maar over jurken, en dan zijn er nog de dames die, net zoals ik, een kast vol ingewikkelde feestjurken hebben hangen maar nooit eens een handig basic vestje aanschaffen.. Eigenlijk zonde hoe vaak we kleding aanschaffen die we wel leuk vinden, maar die eigenlijk helemaal niet zo draagbaar is.
Dit seizoen staan de bladen er vol mee; als je je garderobe van een goede basis wilt voorzien doe het dan anders en kies voor een stuk of vijf tijdloze items waar je je altijd prettig in voelt. Zo weet je zeker dat je de investering eruit haalt, en je kunt weer jaren vooruit.
En die signature pieces; klassiek en van hoogwaardige kwaliteit, dat zijn precies de items waaruit de Very Cherry collectie bestaat! Een eigen stijl vormt zich het beste rondom een aantal tijdloze stukken die zich makkelijk laat combineren met actuele trends.

Creëer je eigen stijl

Je gaat als het ware op zoek naar de backbone van je garderobe. Je zoekt kledingstukken die in hun eenvoud toch een verlengde vormen van jouw persoonlijkheid en ruimte laten voor jouw eigen stijl.
Zo creëer je een starterskit die je aanvult met leuke accessoires, schoenen, jasjes en gelegenheidskleding.
Very Cherry biedt met de nieuwste toevoegingen aan de collectie een sterke basis in zowel ‘standaard’ kleuren, als de iets gedurfdere harde kleuren en nostalgische prints. Het is dan ook niet zo dat essentials bij voorbaat saai of standaard hoeven te zijn!

De collectie

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe rok? Bij Very Cherry kies je naast je favoriete model (A-lijn, pencil of circle) je favoriete kleur (van klassiek zwart tot subtiel coral of een diep petrol) en zo vind je de rok die het allerbeste bij jou past. En waarvan je zeker weet dat je er veel aan gaat hebben.
Voor jurken geldt hetzelfde principe, allemaal klassieke snit en mooie stof, maar wie ben jij? Waar voel jij je elke dag prettig in? Kies voor de Hollywood dress (Met wederom keuze uit pencil, a-lijn of circle model) als je van een wat chiquere look houdt. Ben jij meer het casual type, kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod van Revers Dresses, met hakken eronder ben je klaar voor een feestje maar met sneakers eronder zie je er net zo gelikt uit!
Dat maakt de Very Cherry collectie zo populair, de draagbaarheid van de kleding. Uitgesproken en subtiel tegelijk, en daarmee helemaal eigen te maken!
Dus.. is jouw garderobe toe aan wat aanvulling voor het najaar? Kies dan voor de elegante basics van Very Cherry en ontdek hoe makkelijk het is om goed voor de dag te komen in items die zowel comfortabel zijn als de wow-factor bezitten.
Onze collectie bekijk je hier in onze webshop.
Of kom gezellig langs in de shop en laat je adviseren door onze shopgirls!
 
 

preloader