Weet jij al wat je voor kerst wilt hebben? Bij Very Cherry hebben we tal aan leuke kleine presentjes voor onder de kerstboom. Accessoires als baretjes, haarbandjes en mutsen, sieraden, vintage sjaaltjes of mooie panty’s of sokken; alles wordt mooi voor je ingepakt en kan zo stralen onder de boom!
Voor wat grotere cadeaus ben je bij ons ook aan het juiste adres; een stijlvolle pyjama, een mooie petticoat voor onder je kerstjurk, of misschien wel dé kerstjurk; wij helpen je graag met advies en laten je met plezier onze prachtige feestcollectie zien! Deze week ontvang je ook nog eens 10% korting op alle feestkleding (die nog niet is afgeprijsd) met code Party10.
kerstcadeaus
Weet je niet precies wat je wilt? Uiteraard kun je ook een giftcard bij ons kopen. We hebben giftcards voor elk gewenst bedrag en ze zijn voor onbeperkte tijd geldig.
Ook de Sale is inmiddels in volle gang, dus ook een koopje scoren uit de najaarscollecties van o.a. King Louie en Dixie kan bij Very Cherry.
Wij zijn al helemaal in kerstsferen in de winkel, en de vintage kerstliedjes staan op, dus kom gezellig langs tijdens het kerstshoppen!

preloader