Onze Ruffle Neck items doen denken aan de sixties en seventies, toen je vaak blouses en jurken zag met grote linten en strikken in de hals. We laten je graag zien hoe je de ruffle neck op koudere dagen doordraagt.
Onze blouses zijn van een fijne luchtige stof en zijn prima te dragen onder een vest of trui, zodat de strik er mooi bovenuit piept en je outfit een feestelijk tintje geeft. Ook onze Venice Jumpsuit leent zich perfect voor een combi met de ruffle neck blouse voor een echt seventies gevoel. En het houdt je heerlijk warm! Wat dacht je van de Crème Polkadot Blouse met de zwarte Venice Jumpsuit, of de Mint Lurex Blouse met de Petrol Jumpsuit?
blousebow
Ook de nieuwe Secretary Dresses hebben die mooie Ruffle Neck. Natuurlijk zijn ze op zichzelf al een echte eyecatcher, die prachtig staat op een feestje, maar is het echt iets te koud voor alleen een jurk, dan staan ze ook heel leuk in combinatie met een blazer of vest waar de strik bovenuit steekt. Zelfs een gilet of spencer is een optie.
secretary
Kies jij voor de glamorous Lurex versie, of de zachte warme Melée? Beide zijn prima het hele jaar door te dragen en zowel geschikt voor een feestje als voor werk of lekker thuis op de bank door de fijne soepele materialen.
blouseinspo

preloader