Wij zijn vereerd dat de mooie Retro Sonja model staat voor de nieuwe items van de Very Cherry Collectie! Met haar klassieke look toont ze de veelzijdige en tijdloze kant van onze collectie, en zeg nou zelf, zo willen we er toch allemaal wel uitzien?
Sonja schrijft op haar blog www.retrosonja.nl over haar looks en styling in retrostijl. Zeker een bezoekje waard voor inspiratie en leuke tips & tricks! En in haar laatste post over de Verzamelaarsjaarbeurs zie je haar in de Very Cherry Revers dress in Soft Denim!
De Hollywood Circle Dress is terug in Soft Vintage Blue. Perfect voor het voorjaar en zowel voor overdag als voor een feestje te dragen!
Retrosonjahollywoodsoftblue
retrosonjareversdress
De nieuwe Very Cherry items kenmerken zich door de eenvoudige, vintage geïnspireerde snit. Zo zijn er Revers Blouses binnen die perfect staan op onze circleskirts, zoals Sonja ze hieronder toont;
Ook heeft de nieuwe collectie een aantal limited edition items zoals de Hollywood pencil dress in navy streepjes en de Boatnecktop met kersenprint, zorg ervoor dat jij er een bemachtigt voor ze weg zijn!
sonjarok

preloader