Op de kou kunnen we ons inmiddels wel kleden, met mooie warme vesten, bontkraagjes en handschoenen. Maar wat doen we als het maar blijft regenen? Suede wordt lelijk, open schoentjes zijn ook niet zo handig, en die wollen jas zuigt zich helemaal vol.
5203932-096-A
Toch gaan wij er niet puur praktisch bijlopen in regenpak en kaplaarzen.
De ideale accessoire voor de regen is de paraplu. En dan het liefst een mooie kleine die bol over je gehele hoofd en schouders valt. Op deze manier wordt in ieder geval je kapsel en make-up niet geruïneerd.
Een regenjas kun je natuurlijk wel dragen. Om daar een beetje vorm in te krijgen kun je hem aansnoeren met een riempje, zodat je je silhouet behoudt, en er niet als een zoutzak bijloopt.
Panty’s zijn altijd fijner bij nat weer dan wollen maillots. Deze drogen veel sneller, zodat je minder kans loopt kou te vatten.
Verder zijn lakschoenen ideaal. Waterafstotend, en waterdicht, en toch classy. met een hak sta je ook iets hoger en heb je minder kans dat je je schoen ‘volschept’ met water.
full16487246
Laagjes! Draag tricot of jersey of iets soortgelijks dat niet veel zweet, en draag laag over laag. Is je jas nat, dan is je vest hopelijk nog droog, en zo niet, dan wellicht het shirtje eronder nog.
De mooie polyester stoffen van King Louie zijn ook fijn, ze drogen heel snel en dragen heel luchtig.
Kun je het toch niet opbrengen om naar buiten te gaan, blijf dan lekker binnen bij de kachel met je mooie jurk aan en een kopje thee. In onze winkel kun je altijd webshoppen, en de bezorger brengt het aan de deur! Geen enkele reden om naar buiten te gaan dus!

preloader