De hele Wintercollectie van Very Cherry, King Louie en See U Soon shop je nu met maar liefst 50% korting!!
Een unieke kans om voor een superprijsje nog een paar topstukken te scoren!
Wij maken plaats voor de nieuwe voorjaarscollecties die alweer binnendruppelen.
Zo ontvingen we afgelopen week als de eerste Spring Summer items van King Louie en verwachten we over twee weken de eerste drop van de nieuwe Very Cherry collectie.
Zoals het er nu uitziet moet het echte winterweer nog komen, dus die fijne warme jurkjes komen nog maanden van pas. En omdat onze collectie zoveel goeie basics bevat, kun je de kleding natuurlijk eígenlijk gewoon het hele jaar door dragen!
Koop nu bijvoorbeeld nog een item in een fijne warme velvet, of zo’n prachtige wintermantel met 50% korting! Ook is het de laatste kans om de prachtige Gioia Print of de Tiger Brode print te bemachtigen, als deze zijn uitverkocht komen ze niet meer terug,
Snuffel ook zeker even tussen de laatste King Louie items en See U Soon items; misschien vind je nog net een fijn item in jouw maat. Zo hangen er nog een aantal schattige jurkjes en blouses van See U Soon, en hebben we ook nog een aantal mooie winterjasen van King Louie in de aanbieding.
Kom jij gezellig langs in onze Brandstore in Rotterdam? Wij hebben alles dat online staat ook in de winkel hangen.
Hier kun je naar hartelust passen en kijken.  In onze koopjeskelder vind je unieke samples en limited edition items die niet online verkrijgbaar zijn, en ook mooie vintage items.
 
 

preloader