vc_0265_s
Paars is een van dé kleuren die je dit najaar in je kast moet hebben. In een mooie warme tint, of juist neigend naar blauw, alles kan en mag. In je vintagestijl garderobe kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie paarse jurk, in combinatie met een mooi (nep)bontjas en een hoedje. Een mooie lichtpaarse jas, afgestijld met lange handschoenen en een kleine sjaal.
Of voor een paarse top, gecombineerd met blauwtinten of knalroze. Bij Very Cherry hebben we dit najaar een hoop prachtige items voor je in de winkel hangen. Mooie jurkjes in effen paars of met een mooie bloemenprint.

heather_dressVind je deze kleur iets te opvallend? Wat dacht je van heel donkerpaars, ideaal voor een mooie winterjas of jurkje, en prima te combineren met bijvoorbeeld zwart.
In de Romeinse tijd was het dragen van paarse kleding voorbehouden aan de hogere standen. De paarse kleur werd gewonnen uit de purperslak, die hierdoor vrijwel uitgestorven is. Lichtpaarse of roze kleuren staan in de tegenwoordige tijd voor vrouwelijkheid. Voel je dus supervrouwelijk in je paarse, vintage-inspired jurkje!
smock_dress_purple_2De kleur paars wordt ook wel gezien als een symbool voor passie, inventiviteit, inspiratie, originaliteit en spiritualiteit.  Een heel bijzondere kleur dus, die je met trots kunt dragen.
 

preloader