De perfecte lenteprint!

De Brodery Cherry print is de perfecte print voor de lente en zomer! Een heerlijk zacht natuurlijk katoen in subtiele lichtblauw/witte streep met een klein geborduurd kersenprintje. Wij zijn zo weg van deze print dat we hem in heel veel stijlen hebben uitgebracht.

Welke is jouw favoriet?

Deze print is door het kleine kersje perfect te combineren met een sprekend rood of groen, wat in het borduursel van de Brodery Cherry terugkomt. Deze knallende kleuren hebben we bij Very Cherry in vele varianten in de basiscollectie zitten, dus er is altijd een stijl die bij jou past!

Het mooie nieuwe Franse Merk La Petite Francaise is ook perfect te combineren met de Brodery Cherry print,  kijk bijvoorbeeld naar de schattige shorts en leuke basic t-shirts. Je vindt alle stijlen nu online en in onze winkel in Rotterdam.

Ook ons Classic Jumpsuit in Medium Denim is weer aangevuld, een iets luchtigere stof dan de donkere versie, met een lichte stretch voor veel draagcomfort! Draag zo’n fijn Brodery Cherry topje op de Marlene Pants in Deep Red; de perfecte match! En ook weer aangevuld en in alle maten verkrijgbaar.

Onze feestelijke D’Laine Dress in de Brodery Cherry uitvoering is perfect voor een zomerse bruiloft of zakelijk feestje. Ga je naar het strand, of heerlijk het park in op je vrije dag? Dan is de Bonita Dress de beste keuze!

Wat was het gezellig tijdens onze Stock & Sample Sale afgelopen weekend! We hebben weer veel dames blij kunnen maken met een nieuwe outfit, en wij werden ook weer heel blij van jullie! Bedankt voor je komst.
Kon je er niet bij zijn? Over een half jaar plannen we weer een Stock & Sample Sale, dus hou ons in de gaten.

preloader