King Louie is een van onze favoriete vintage-geïnspireerde merken van eigen bodem. En met de nieuwe collectie voor dit voorjaar/zomer hebben ze zichzelf weer overtroffen! We laten je in dit blog de belangrijkste trends in de collectie zien.

Trend 1: Tropical Vibes
blog2Mooie tropische prints met hibiscusbloemen en palmbladeren zorgen dat je direct in zomerse sferen verkeert! King Louie komt dit seizoen met veel verschillende prints die zijn geïnspireerd op vakanties op tropische eilanden, vintage hawaiishirts, en cocktails bij zonsondergang. Door de achtergrondlkleuren als petrol en donkerrood zijn de prints niet schreeuwerig, maar juist heel stijlvol, en ook al prima nu te dragen met een fijn okergeel of roze vest.
Trend 2: Basic with a twist

blog1Dat King Louie geweldige basics maakt dat wisten we natuurlijk, maar nu hebben veel van deze vestjes en rokjes nog een kleine spannende twist, als een klein glittertje of een extra strikje op de hals. Ook de denim jurkjes, jasjes en rokken hebben een echte vintage-look dit seizoen, je zult ze je vast herinneren van toen je jonger was!

Trend 3: Sporty Seventies
blog3De sportieve aangesloten trainingsjasjes en sweatpants uit de seventies en funky prints uit dezelfde tijd zullen je zeker opvallen bij deze collectie. Mooie warme kleuren, die je heel tof combineert met vintage laarsjes, en leren schoudertas of zomerse sandaaltjes, en stofjes die ook nog eens supercomfortabel zitten!

preloader