Misschien heb je het al gemerkt; de Very Cherry collectie is flink aan het uitbreiden! Ontwerpster Caroline is druk bezig een prachtige collectie neer te zetten, met vintage geïnspireerde, en zeer draagbare jurkjes, broeken, jumpsuits en blousjes. Naast de prachtige klassiekers als de Smockdress en de pencilskirt zijn de afgelopen jaren de te gekke jumpsuit en de circleskirts toegevoegd.
Vanaf nu zijn er weer een aantal nieuwe modelletjes verkrijgbaar. Ze hangen al in de winkel, en zijn eind van de week ook verkrijgbaar via onze webshop.
Meteen een succes, ook bij onze medewerkers, was de Hollywood flared dress. Een jurk van een prachtige zware kwaliteit stof in een kleine wafeltjesstructuur. De jurk heeft een geweldig décolletee, en leuke pofmouwtjes.
IMG_8248
In dezelfde range is er ook de Hollywood pencildress; een jurk in dezelfde mooie stof, maar met driekwartmouwen en een aansluitende rok. Deze jurken zijn gedoemd ook klassiekers te worden! Verkrijgbaar in de kleuren tealblauw, rood, en zwart. Het mooie van deze jurken is dat ze heerlijk eenvoudig zijn. Slechts de prachtige snit zorgt ervoor dat het een mooie jurk is. Dit model is ideaal af te stijlen naar je eigen smaak; met een mooie broche, een warm vest of hoge hakken en rode lipstick, maak je hem helemaal naar eigen smaak. Maar dat hij altijd heerlijk zit, dat is een feit!
In navolging op het populaire jumpsuit, is er nu ook een broek verkrijgbaar in hetzelfde fijne model. Een hoge taille, lange rechte pijpen en de plooitjes aan de bovenzijde zorgen ervoor dat deze broek een echte vintage look en feel heeft.  IMG_8323Ook de broek is verkrijgbaar in tealblauw, rood en zwart. Maar ook als klassieke jeans, zoals gedragen door Marilyn Monroe en Jayne Mansfield in hun vrije tijd!
Dit is niet alles! Binnenkort verwachten wij nog een aantal andere nieuwe modelletjes in onze collectie te verwelkomen. Hou ons blog en onze site dus goed in de gaten, voor de laatste updates.
Wil je profiteren van hoge kortingen op Very Cherry items? Aanstaande vrijdag van 16.00 tot 21.00, en de rest van het weekend, is er Very Cherry sample sale, met samples van nieuwe Very Cherry modelletjes, en oudere modelletjes, voor 40% korting. IMG_8324Deze 40% EXTRA korting geldt ook op alle sale producten in onze kelder, en op alle vintage items. Dus kom gezellig langs in de shop, laat je adviseren, en sla je slag!
 

preloader