Very Cherry komt met twee nieuwe modellen jurkjes; de Classic Wide Day Dress en de Spydress. Twee heel verschillende jurkjes, beide ideaal voor wat kouder weer met hun driekwartmouwen en warme stoffen.
IMG_4471 (1)De Day Dress is een easy-to-wear jurkje dat past bij elke gelegenheid. Zachte stoffen, een aangesloten lijfje met driekwartmouwen en een ronde hals met klein v-tje. De taille zit iets hoger en de rok loopt wijd uit. Het leuke bijpassende strikriempje maakt de look af. Draag de Day dress met een warm vest, een maillot en Mary-Jane pumps voor een alledaagse vintage look, of met hoge lakhakken en een clutch voor een feestje. Met dit jurkje, verkrijgbaar in 6 verschillende prints en kleuren, zit je altijd goed!
 
 
IMG_4454 (1)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De Spydress is een aangesloten jurk met driekwartmouwen en een hoog, klein beetje opstaand kraagje. De jurk is van stevige stretchstof en heeft twee zakjes op de heupen. Op de linkerschouder zit een vouwdetail met drie sierknoopjes. Waan je helemaal in de jaren’60 met deze jurk, die sexy, maar toch heel stijlvol is. Een prachtitem om de show mee te stelen tijdens de feestdagen, maar ook prima te dragen als zakelijke jurk met een colbertje. Ook deze jurk is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en printjes.
Beide jurkjes zijn vanaf nu te koop in onze winkel en op de webshop, dus geef je zelf een Sint of Kerstcadeautje waar je écht blij van wordt!

preloader