Bij Very Cherry zijn we gek op Luipaardprintjes. Ze werden veelvuldig gebruikt in de mode van de jaren ’50 en ’60 en geven daarom je outfit een echte vintage look. Ook in onze najaarscollecties zie je de luipaardprint terug, bijvoorbeeld in de jassen van merken als Edith & Ella en King Louie, en in onze accessoires als handschoenen en sjaals.
leopardLuipaard printjes worden soms ordinair gevonden, maar zijn juist reuze stijlvol als ze op de juiste manier worden gedragen. De luipaardprint kan net dat beetje extra stijl en elegantie geven aan een outfit. Begin daarom heel rustig met bijvoorbeeld een shawl, een riem of een luipaardprinttas. Eén accessoire in zo’n opvallende print doet vaak meer met een outfit dan meteen te gaan voor de zogenaamde ‘head-to-toe’ look. Alhoewel ook een jas toch wel écht geweldig staat.
Onder de dierenprints is de luipaardprint toch wel het populairst, daarom hebben wij een aantal leuke combinatiemogelijkheden op een rijtje gezet;
Combineer je luipaard jas met een mooie zwarte jurk en hakken, draag er een mooie hoed en handschoenen bij, of draag het met sexy rood.
Ook gedragen met bruintinten of nude kleurtjes kun je je luipaardprint items prachtig combineren.
Voor echte durfals draag je je luipaardprint in combinatie met felle kleurtjes als knalroze of felgroen. Hierdoor is de luipaardprint juist de natuurlijke, rustige tegenhanger die de outfit net wat meer klasse geeft.
Kijk maar eens naar de Vogue modellen uit de jaren ’50, je ziet regelmatig de luipaardprint terugkomen in jassen, bontjes en accessoires.
Maak je look af met klassieke krullen in je haar, rode lippen en een zwarte eyeliner en je bent helemaal klaar om als fifties vamp de deur uit te gaan!
 
5244798-317-a_380x550
In onze winkel vind je jassen, bontjes voor om je nek en hoedjes met deze speelse print. Ook in onze koopjeskelder kun je sjaaltjes, hoeden en rokjes vinden in leopard. Of wat dacht je van mooie vintage leopard hakken?
Mooie voor een sjieke look met hoge hakken en een mooi strak jurkje, maar ook leuk met een stoere spijkerbroek en sneakers. Jekunt met de luipaardprint eigenlijk alle kanten op!
 

preloader