Hét icoon van de jaren ’70 was Farah Fawcett met haar golvende blonde haar en prachtige naturel look. In Charlie’s Angels werd ze bijgestaan door Kate Jackson en Jaclyn Smith, die er minstens zo stylish bijliepen in de populaire tv-serie.
1675cced306875e8d640c94f7ba7f599
Wij hebben de serie weer eens opgezet en lieten ons inspireren door de geweldige looks van de dames.
De dames haalden nogal wat capriolen uit, dus de kleding moest er niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel zitten. Het ideale kledingstuk als detective is dan natuurlijk de Jumpsuit! Hier zag je de angels dan ook regelmatig in op tv verschijnen.
angels5
En zo’n comfi streepjestrui is natuurlijk heerlijk voor als je ’s avonds na het werk lekker op de bank ploft.
angel4
Echt seventies; een blouse met gebreide spencer erover. Combineer dit met een broek met wijde pijpen, of een iets toelopende bandplooibroek als onze classic trousers.
spwencer
Na seizoen 1 nam Cheryl Ladd het stokje  van Farah over als haar zus in de serie. Qua stijl deed ze niet voor Farah onder, maar het iconische golvende kapsel zal voor altijd aan Farah Fawcett verbonden blijven.
Wist je dat; het naar buiten geföhnde haar uit de seventies ook heel goed te creëeren is met een hedendaags kapsel voor bijvoorbeeld een avondje uit? Trek je scheiding in het midden en föhn je haar met een ronde borstel aan beide kanten naar buiten. Wat haarlak erin, en je nonchalante look is klaar!
De blouses met strik in de nek doen zowel aan de jaren ’70 als aan de jaren ’40 denken.
angel1
Een volgende keer nemen we jullie mee naar de sixties met outfits uit de serie Mad Men.
Maar voor nu, goodbye Angels 😉

preloader