Voor de opnames van de nieuwe serie Foute Vriendinnen waren deze dames op locatie in Rotterdam. Uiteraard een goede gelegenheid om meteen even bij Very Cherry op bezoek te gaan!
Jelka van Houten, Tina de Bruin en Anne-Marie Jung kwamen gezellig shoppen in onze winkel en even de boel op stelten zetten 🙂 Natuurlijk moesten ze ook even op de foto met Caroline. Met een tas vol mooie Very Cherry aankopen verlieten ze de winkel weer, en let goed op de komende tijd, want deze items zullen we ook terugzien op tv!
bloh8
Anne-marie draagt een playsuit van Collectif, Jelka de Very Cherry Circle Skirt navy dots en Tina onze Classic Blouse in blue daisy.
Ken je het programma ‘Foute vrienden’ dat eerder door RTL werd uitgezonden? Vrienden krijgen van elkaar onmogelijke en genânte opdrachten die met een verborgen camera worden vastgelegd, zodat wij er heerlijk bij kunnen gniffelen. En wat is er nu leuker dan een versie met deze leuke, grappige en tikje hysterische dames! Wij kijken er naar uit!
blog10
Anne-marie zien we hier in een Very Cherry Ruffle Neck blouse, Jelka in een rode Sweetheart Top, en Tina in een Montmartre Blouse white broderie.
Op de bovenste foto zien we Anne-marie in Very Cherry Classic trousers in rood, en Tina in een Montmarte blouse blue dots.

Foute Vriendinnen, vanaf 17 mei te zien op RTL5

preloader