Bij Very Cherry houden we van het leven, mooie kleren, én van duurzaamheid.
Wij vinden het belangrijk dat ook de generaties na ons kunnen genieten van al het moois dat deze aarde ons biedt, en daarom zijn wij altijd bezig met duurzaam ondernemen.
Als je bij ons iets bestelt krijg je je bestelling niet in 100 lagen plastic verpakt, maar in gerecycled karton. Soms betekent dit zelfs dat het doosje waarin je bestelling zit al veel tochtjes heeft gemaakt en daarom misschien niet de schoonheidsprijs verdient. Maar door op deze manier te werken krijg jij je bestelling gewoon netjes en schoon binnen, zonder dat daar elke keer weer een nieuwe verpakking voor wordt gezocht.
Het is goed om te zien dat we bij retourzendingen ook vaak hergebruikte doosjes zien binnenkomen, you go cherries!!
Voor ons eigen merk Very Cherry Clothing geldt dat we vanaf begin tot einde bij het productieproces aanwezig zijn en monitoren. We kiezen zelf de stoffen uit en werken samen met een schattig fabriekje in Polen waar onze heldinnen achter de naaimachine tegen goede voorwaarden en tegen een eerlijk loon met veel zorg werken aan jouw nieuwe favoriete kledingstuk.
Daarnaast proberen we waar het kan wat terug te doen voor de community, we houden van Rotterdam en willen ook een maatschappelijk steentje bijdragen. Zo kun je zomaar op het terras geholpen worden door een dame in Very Cherry, of kom je ons tegen op lokale evenementen. Samen van het leven genieten is nog veel leuker toch!
Wij houden van duurzaam, en willen dat jij met een gerust hart kunt genieten van onze kleding.

preloader