Een altijd frisse, en klassieke combinatie, dat is rood, wit en blauw. Bij Very Cherry combineren we deze kleuren dan ook graag, en we laten je graag zien hoe!
Rood, wit en blauw zijn al vanaf de jaren ’30 populaire kleuren in de damesgarderobe. Ideaal voor een dagje naar het strand, een picknick of een feestje.
Combineer een blauw bloemenjurkje met rode schoenen en een rode baret, of draag die witte basic blouse met een knallende rode of blauwe rok; altijd goed!
Ook de polkadot dragen wij het liefst in blauw of rood. Onze nieuwe Tiffany print laat zien hoe sophisticated een stipje kan zijn en de Gaya Dress van King Louie geeft met haar viscose stofje een echte vintage-vibe af!

Onze fijne basic tops en rokken lenen zich perfect voor deze kleurencombinatie, en geven je dat Franse retro gevoel. Uiteraard is ook blauwe denim een perfecte stof om te combineren met een mooie crèmekleurige of witte top. De nieuwe Circle Skirt in soft denim combineert bijvoorbeeld perfect met de Ruffle Top Jewel van King Louie of met de Carice Top Barber Stripe.
Een statement maken? Kies dan voor een van onze jumpsuits in Deep Red of Regal Blue. Combineer met een paar hoge hakken en een contrasterende riem en je steelt gegarandeerd de show!
Bekijk onze gehele collectie voor nog meer inspiratie en laat je betoveren door deze vrolijke kleurencombinatie!

preloader