Het belooft nu toch echt koud te worden… Je voelt het al als je ’s morgens de deur uitstapt; Vorst aan de grond, ijzige wind en vallende bladeren. De nazomer is echt voorbij en de herfst is in volle gang.

Maar niet getreurd! Gelukkig hebben we genoeg in de winkel om je warm te houden. Ook in de koudere dagen kun je fashionable over straat. Wat dacht je van de schitterende Pearl Coat van Collectif? Daaronder een fijn warm jurkje van King Louie of een van onze fijne gebreide vestjes met lange mouwen, een dikke panty of maillot en leuke mary jane pumps.Pearl%20Coat%20Green%20FrontW
Naast deze prachtige jas hebben we nog vele andere heerlijk warme winterjassen van onder andere King Louie, Edith & Ella en Darling in onze collectie, waarmee je in prachtige vintage stijl over straat kunt. Allen zijn gevoerd en hebben fijne steekzakken en een grote kraag om lekker in weg te kruipen bij een koude windvlaag.
Maak je vintage najaars-look helemaal af met een mooie wollen baret, een fake fur bontje of een warme gebreide sjaal en natuurlijk warme wollen of leren handschoentjes, in verschillende kleurtjes en motiefjes en steel de show als je naar buiten stapt!
Al deze accessoires zijn ook in onze shop verkrijgbaar, samen met een aantal mooie vintage items, waaronder ook bontjes, sjaaltjes en warme vesten en truien, die je in onze kelder kunt vinden. camel scarf
Met al deze heerlijke warme items is er eigenlijk geen excuus meer om niet de kou in te gaan! Kom gezellig langs in onze winkel of shop comfortabel thuis via onze webshop www.verycherry.nl , en laat het pakketje bij je thuis bezorgen.

preloader