Vervolg op succesvolle King Louie by Very Cherry-collectie
 Vorig jaar verraste het Amsterdamse King Louie met de allereerste collectie ontworpen door een guestdesigner. Eigenaresse en ontwerpster van het Rotterdamse Very Cherry, Caroline Poiesz, mocht de tussenlijn ontwerpen. En op het succes van die samenwerking volgt nu de tweede King Louie by Very Cherry-collectie! De kledinglijn is vanaf 30 september verkrijgbaar in de winkels van beide partijen.
 King Louie by Very Cherry
De samenwerking tussen King Louie en Very Cherry begon vorig jaar met een eerste succesvolle King Louie by Very Cherry lijn. Voor Caroline was het een fantastische uitdaging om aan de gang te gaan met de prints en stoffen van King Louie. De vrouwelijke kledinglijn met nostalgische knipoog werd door klanten van beide labels heel goed ontvangen, en dat smaakt naar meer!
 De nieuwe King Louie by Very Cherry-collectie is een ultieme blend van de kenmerkende prints en het draagcomfort van King Louie, en de vrouwelijke fit en de spannende details die men kent van Very Cherry. Bovendien kenmerkt de collectie zich door de duurzaam geproduceerde eerlijke stoffen die we kennen van King Louie. Een collectie met een vintage uitstraling met een knipoog, denk aan het Hollywood van vroeger, de jaren 40, volant.. De nieuwe lijn is comfortabel én sexy. Vrouwen van elke leeftijd kunnen binnen deze najaarslijn hun nieuwe signature piece vinden! Er zijn twaalf jurken om uit te kiezen, en twee jumpsuits als echte eye-catchers.
Guestdesigner Caroline Poiesz
Voor Very Cherry eigenaresse Caroline is het onderwerpen van een nieuwe collectie wat ze het allerliefste doet. “Schetsen is mijn favoriete bezigheid. Ik vind het resultaat voor zowel Very Cherry als King Louie zeer verfrissend, ik ben erg trots op deze lijn en ben heel nieuwsgierig naar hoe de collectie wordt ontvangen.” Die passie en het ambacht, zij volgde een opleiding tot coupeuse, zie je terug in de fijne details van de collectie en de diversiteit van de stukken. Denk je aan Very Cherry dan denk je Paris Chique, en dat zie je terug in deze lijn. Welke items er straks echt gaan uitspringen? Caroline ligt een tipje van de sluier op: “De Ruffle Dress is gebaseerd op mijn lievelings vintagejurkje, die ik al jaren in mijn kast heb hangen. Het is zo’n model dat al-tijd goed is, voor iedereen draagbaar en waarin ik me altijd prettig voel. Het origineel is in een uni print, maar voor onze collectie hebben we ‘m in een King Louie print gemaakt. Zo popt ‘ie er nog meer uit!”
Very Cherry
Vanuit een voorliefde voor vintage kleding startte Caroline Poiesz in 2004 de Very Cherry shop in Rotterdam. Een winkel vol vintage geïnspireerde mode voor vrouwen. De voorheen styliste verkocht hier naast vintage topstukken ook prachtige nieuwe merken waaronder King Louie. Een kleine drie jaar later begon Caroline met het ontwerpen van haar eigen kledinglijn. Haar collectie is gebaseerd op haar voorliefde voor vintage. Al van kinds af aan verzamelde zij vintage stukken en die kenmerkende vrouwelijke pasvorm vormt de basis voor haar ontwerpen. De kenmerkende fit in combinatie met eigentijdse kwalitatieve stoffen zorgen voor zeer draagbare vrouwelijke basics. Very Cherry laat zich makkelijk combineren met ieders eigen stijl. Tegenwoordig bedient Very Cherry een breed publiek, worden zij door diverse andere winkels verkocht, en is er een shop-in-shop in Antwerpen. Meer informatie staat op www.verycherry.nl.
Bovendien nodigen we je graag uit voor de lancerings-borrel op vrijdagavond 30 september. We organiseren vanaf 17:00u een feestelijke koopavond bij ons in de winkel; Botersloot 52a in Rotterdam.

preloader