Het Engelse merk Darling brengt een najaarscollectie met een Oosters tintje. Mooie glanzende stoffen, broderies en geborduurde patronen. Modelletjes met wijde korte mouwtjes die doen denken aan de kimono geven de lijn net een exotisch. maar ook een jaren ’60 feel.
12306Naast de Oosterse invloeden zien we ook echte Engelse klassiekers terug, zoals de Mac coat met heerlijke fake-bontkraag voor de winter, en de warme cardigans met een kanten laagje aan de voorzijde.
Binnenkort ook op onze webshop te vinden en nu al in de winkel; de Eliza pinafore van Darling. Een donkergroene, mouwloze jurk die mooi gedragen kan worden met een blouse of truitje eronder, voor dat echte Engelse kostschool gevoel!
De mix van Oosters en vintage jaren ’60 zie je ook terug in hun glanzende fake fur winterjassen en hun mooie crèmekleurige kanten tops.
Wij zijn blij met Darling Clothing als nieuw merk in de winkel! Een mooie aanvulling op onze vintage geïnspireerde collectie en oude vertrouwde merken.12308
Dit prachtige, kleurrijke en op-en-top vrouwelijke merk werd in 2008 gelanceerd, maar is nu al een wereldwijd geroemd merk. Met de excellente kwaliteit en verbluffend mooie stoffen maakt Darling kleding die je een luxe uitstraling geven, uiteraard met een nostalgische knipoog! Dus denk vrouwelijk, denk nostalgie, denk Engeland; dát is Darling. Laat je verassen door de klassiek Engelse stijl en prachtige details.

preloader