All the way from Paris; het mooie boutique-merk Grace and Mila! Dit merk heeft de feel van Parijs in de fifties. Denk aan Brigitte Bardot, polkadots, cigarette-pants.
Leuke luchtige blousjes met een strikje in de nek en katoenen broeken met smalle pijpen en een vouw zijn de ideale items voor het voorjaar. Draag ze met een vest of blazer als het wat frisser is, en je combineert de klassieke stijl van de fifties in de mix met het heden!
Maak je look af met een kapsel à la Brigitte Bardot met een haarband, of strik in het haar en een getoupeerde achterkant. Deze kun je zo hoog maken als je zelf wilt, ook een heel subtiel laagje in je haar geeft al net dat retro idee. Stijl het af met een dikke zwarte eyeliner en platte schoentjes, en het is alsof je uit een oude film bent gestapt!
Nog leuker: De items van Grace and Mila zijn ook nog eens heel leuk geprijsd! Zo heb je al een top vanaf €44,95 en een broek vanaf € 59,95 Kom de items gezellig passen in onze winkel in Rotterdam, of bestel ze online op https://www.verycherry.nl/merken/grace-and-mila.html bloggm

preloader